ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
 
ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Αναζήτηση
 
 

Αποτελέσματα Αναζήτησης
 
Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Πρόσφατα Θέματα
Πλοήγηση
 Πόρταλ
 Ευρετήριο
 Κατάλογος Μελών
 Προφίλ
 Συχνές Ερωτήσεις
 Αναζήτηση
Δημόσια συζήτηση
Affiliates
free forum


 

 Λιγα λόγια για την Αρτέμιδα

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin



Αριθμός μηνυμάτων : 238
Join date : 27/04/2009
Ηλικία : 70
Τόπος : Παλλήνη-Αν. Αττικής

Λιγα λόγια για την Αρτέμιδα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Λιγα λόγια για την Αρτέμιδα   Λιγα λόγια για την Αρτέμιδα Icon_minitimeΔευ Μάης 04, 2009 7:56 pm

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Παγκόσμια πράσινη οικογένεια, που εκφράζεται στην Ελλάδα από τους Οικολόγους Πράσινους, θέλει να φθάσει κοντά στο δημότη της περιφέρειάς μας μέσα από την πολιτική κίνηση της Ανατολικής Αττικής.
Οι Ο.Π προσπαθούν με πολιτικές πρωτοβουλίες και λογικές προτάσεις που αναφέρονται σε σύγχρονες και όχι ξεπερασμένες πρακτικές, μέσα από δημιουργική ανταλλαγή απόψεων με τους φορείς αλλά και τους απλούς πολίτες να συνθέτουν απόψεις και να διεκδικούν λύσεις.
Μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας όπως αυτό της αποχέτευσης που ταλαιπωρεί δεκάδες Δήμους και Κοινότητες της Αν Αττικής, πρέπει να λυθούν από την Πολιτεία (που φέρει την ευθύνη της τραγικής έλλειψης σχεδιασμού και χωροταξίας) ΑΜΕΣΑ, χωρίς τον Υπολογισμό οποιουδήποτε οικονομικού και πολιτικού κόστους.
Είναι άδικο και απαράδεκτο ο απλός φορολογούμενος να πληρώνει τεράστια πρόστιμα στην Ε.Ε την στιγμή που όχι μόνο δεν ευθύνεται, αλλά κινδυνεύει άμεσα η υγεία του και αδειάζει η τσέπη του.
Την περιοχή της Αρτέμιδας βέβαια με τον υποτυπώδη πολεοδομικό σχεδιασμό, εκτός από την αποχέτευση, ταλαιπωρούν και άλλα δεινά όπως οι συνέπειες (θορύβου και ατμοσφαιρικής μόλυνσης (καλύτερα) ρύπανσης) της λειτουργίας του Αεροδρομίου.
Η Πολιτική Κίνηση των Ο.Π Αν, Αττικής είναι έτοιμη να συζητήσει με τους πολίτες και τους φορείς της πόλης, για οποιαδήποτε πολιτική και δυναμική πρωτοβουλία για να σταματήσει η απαράδεκτη και επικίνδυνη αυτή κατάσταση.
Θεωρείται βέβαιο, ότι θα γραφεί με χρυσά γράμματα η θητεία αυτής της Δημοτικής πλειοψηφίας που σεβόμενη τους χαρακτηρισμένους οικολογικού ενδιαφέροντος χώρους (υγροβιότοπους δασικά) θα βάλει σε μία χωροταξική τάξη τον Δήμο Αρτέμιδας, αποδίδοντας χώρους υποδομών για σχολεία, αθλητισμό και πολιτισμό αλλά και ελεύθερους χώρους περιπάτου και αναψυχής..
Η παραθεριστική λαϊκή λουτρόπολη της Αττικής, έχει πλέον μετεξελιχθεί σε μία πόλη που ασφυκτιά να γίνει σύγχρονη για να εξυπηρετήσει τους μόνιμους κατοίκους της, αλλά και τους χιλιάδες θερινούς επισκέπτες της.
Οι Ο.Π είμαστε κοντά σε κάθε τέτοια συνεργασία, με την προϋπόθεση του σεβασμού του περιβάλλοντος και του φυσικού πλούτου δηλαδή κατ΄ επέκταση του ίδιου του ανθρώπινου είδους που κινδυνεύει από τ΄ αποτελέσματα των δικών του κακών χειρισμών και παραλείψεών, είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω αδιαφορίας και εύκολου και παράνομου πλουτισμού.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση ecottica@gmail.com
Και στα τηλέφωνα 6973423610 ή 6947814548.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://econews.forumgreek.com
 
Λιγα λόγια για την Αρτέμιδα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Οικολόγοι Πράσινοι στην Ευρωβουλή και στην βουλή θα αναγκάσει να μην μένουν μόνο στα λόγια.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ :: NEWS PORTAL-
Μετάβαση σε: